Je kan via info@bloemenweelde.net bestellingen online plaatsen.  Zorg dat je alle nodige gegevens correct en zorgvuldig doorgeeft.  Vermeld steeds je eigen adresgegevens, de naam en de adresgegevens van de bestemmeling, een omschrijving van de bestelling, de totaalprijs, de datum van levering en de gewenste betaalwijze.                  

Een online bestelling wordt steeds per mail bevestigd na controle van onze medewerkers.  Indien je geen bevestigingsmail ontvangt binnen de 24 uur, neem dan telefonisch contact op.

Bloemenweelde bezorgt bloemen in een wijde cirkel rond Veldwezelt.  De leveringskosten worden bepaald door de afstand.  Bloemenweelde draagt de uiterste zorg voor je bestelling.  Zorg dat je de leveringsgegevens correct en volledig doorgeeft. 
Je vindt Bloemenweelde ook op www.regiobloemist.be.

Voor bloemenbezorging wereldwijd is Bloemenweelde erkend lid van Euroflorist.  Ook als je bloemen stuurt buiten Europa kunnen we je het meest betrouwbare netwerk ter wereld bieden.  Bij bestelling voor 13 uur, garandeert Euroflorist levering op dezelfde dag van boeketten, bloemstukken, bloeiende planten en cadeauartikelen over bijna de hele wereld.
Je vindt Bloemenweelde op www.euroflorist.be